2010. március 24., szerda

Apollo HID videó lámpák

FELSZERELÉSEK

 Lámpák 

Apollo HID videó lámpák

A Halcyon Apollo innovatív HID és HMI rendszerű videó lámpák egyre gyakrabban játszanak főszerepet a megfelelő világítás megteremtésében olyan feladatoknál, mint például a National Geographic által szponzorált projektek.

A Halcyon Apollo HID és halogén videó lámpák könnyen hordozhatóak, mégis nagy teljesítményű világítást biztosítnak a profik és a lelkes amatőrök számára. Világítási rendszereinket széles körben ismerik robosztus és integrált kialakításuk miatt a kedvtelési és technikai felfedező búvárok, illetve a profi videósok.

A Halcyon bármilyen kameraházra képes dupla lámpafejeket szerelni.

Apollo videó lámpák

Az Apollo videó rendszer a Halcyon legrugalmasabb videó lámpája, amely különböző lámpafejek és NiMH akkumulátorok csatlakoztatását teszi lehetővé. Ez a csípőre szerelhető kivitelű lámpa az egyik legelismertebb fejlesztés a víz alatti videózás területén.

Az Apollo rendszer az új Halcyon Explorer lámpák alapján újratervezésre került, tartalmazza az összes új fejlesztést.

Apollo Videó lámpák

Típus

Konfiguráció

Üzemidő

Apollo Video 13.5

13.5 Amperóra, dupla 50W HID

65 perc

Apollo Video 13.5

13.5 Amperóra, szimpla 50W HID

100 perc

Apollo Video 13.5

13.5 Amperóra, dupla 18W HID

150 perc

Apollo HMI

200W HMI, Apollo HMI NiMH akkumulátorral

45 perc


Az 50W lámpafej 5600 K színhőmérsékleten ég, körülbelül azt a hatást kelti, mint egy 200W halogén lámpa, ugyanakkor sokkal tovább világít.

Az Apollo 13.5 a dupla 50W-os lámpafejjel ragyogó fényforrást biztosít 65 percen keresztül. Ezek a lámpák jelentik a tökéletes világítást a profik, vagy a kompromisszumot elutasító amatőr búvárok számára. A komoly videósok a dupla 50W-os lámpafejet használják a kamerán, a merüléshez pedig a szimpla 50W-os fejet. A profik gyakran használják a dupla 50W-ost a 200W-os HMI lámpával együtt, amely hihetetlen élességet és mélységélességet biztosít

E/O gyorsan csatlakoztatható vezetékek

Minden Halcyon lámpához kaphatók olyan vezetékek, amelyek egyszerűen csatlakoztathatók a víz alatt. Ez lehetővé teszi a videó lámpa használatát, majd a videó lámpafej lecsatlakoztatásával és a normál Goodman fogós fej csatlakoztatásával elsődleges fényforrásként való használatát. Ezt csak akkor érdemes igénybe venni, ha ténylegesen szükség van a váltásra, mert megnöveli a meghibásodás lehetőségét, hiszen olyan helyzetet teremt, amelyben nem mindig biztosított az egyenletes áramerősség. A HID lámpák esetében az áramerősség rövid megszakadása használhatatlanná teszi a lámpát egészen addig, amíg a búvár a lámpát ki nem kapcsolja, és 5 másodperc várakozás után vissza nem kapcsolja azt.

A Halcyon Apollo HID videó lámpák a következő jellemzőkkel rendelkeznek: hőmérséklet ellenálló Delrin lámpafej felületkezelt alumínium fogóval, feszültségmentesítő a vezetékek védelme érdekében, különleges minőségű NiMH akkumulátorok, triplán hajtott hurok a rögzítéshez, automatikus töltő (töltési állapotot jelző lámpával).

Az Apollo videó rendszerek is az ismert Delrin tartállyal, és rozsdamentes acélrögzítőkkel rendelkeznek.

Halcyon búvárfelszerelések magyarországi forgalmazója a DIR Búvár Kft. Budapesten a 1125 Gyöngyvirág út 21. ben.
06 70 9490087 Hívd telefonon,
vagy keresd skypeon:szeker1957
facebookon:Szekeres György
www.dirbuvar.hu
www.dirbuvar.blogspot.com
szeker@dirbuvar.hu
szeker.buvar@gmail.com
Szekér

Posted via email from Szekér búvároktató